Xarrades i visites IES

Xarrades en Centres d’Educació Secundària

L’objectiu d’esta activitat és el de donar a conéixer l’estructura, funcionament, característiques i avantatges de la UMH, la seua oferta acadèmica, així com informació sobre el procediment d’accés en la mateixa, resolent els dubtes que els estudiants pogueren tindre sobre el món universitari, com a exàmens, convocatòries, beques, sistema d’estructuració en crèdits, tipus d’assignatures i pràctiques en empreses.

A més, compten amb una atenció personalitzada, assessorament i orientació vocacional. Està dirigida a estudiants de Batxillerat, així com de Cicles Formatius. S’oferix una àmplia descripció de les titulacions, el seu contingut i duració, assignatures principals, així com les possibilitats d’incorporació al món laboral.

Charlas-Informativas

Visites als Campus UMH

L’objectiu de les visites al Campus de la UMH és el de mostrar in situ el funcionament i instal·lacions de la mateixa, el dia a dia dels estudiants i personal de la Universitat. Estes visites estan dirigides tant a grups d’estudiants de Batxillerat, com a qualsevol altre col·lectiu interessat que sol·licite esta activitat, podent visitar qualsevol dels quatre Campus pertanyents a la UMH, Altea, Sant Joan d’Alacant, Elx.

Amb açò es pretén fomentar l’interés dels estudiants i crear una imatge més pròxima i accessible de la Universitat. També s’oferix la possibilitat de donar una xicoteta xarrada informativa amb les mateixes característiques de què es dóna en els instituts. L’itinerari de les visites dependrà del Campus de què es tracte, tenint en compte els laboratoris i aules de major interés.

Visita-a-los-campus-UMH

20 desembre 2016